Vi søger en administrativ studentermedhjælper 4 timer ugentligt

Er du en selvstændig og ansvarsfuld studerende med overblik og gennemslagskraft? Har du lyst til at blive en del af et socialt og frivilligt fællesskab, der vil gøre en forskel for personer, der ikke har viden om lovgivningen eller adgang til juridisk rådgivning? Har du brug for et fleksibelt studiejob, hvor du samtidig kan koncentrere dig om bøgerne? Vesterbro Retshjælp mangler lige nu en administrativ medarbejder, der kan hjælpe os med administrative og praktiske opgaver i forbindelse med foreningens drift.

Du vil bistå de frivillige rådgivere og hjælpe med den almindelige drift af retshjælpen. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå at ansøge om tilskud fra Civilstyrelsen, holde vagtplaner og maillister opdaterede, vedligeholde vores hjemmeside og sociale medier, samt besvare mails henvendt til formanden og retshjælpen. Derudover vil du være fast deltager på bestyrelsesmøder samt varetage diverse ad hoc opgaver.

Vi forestiller os, at du er i starten af dit studie og læser en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse – f.eks. med fokus på kommunikation.

Hvem er vi?

Vesterbro Retshjælp er en selvstændig frivillig organisation, der startede i november 1980 og dengang hed Kritisk Retshjælp. Vi ligger på Lyrskovgade 4 lige ved Enghave Plads. Retshjælpen består af 30 frivillige rådgivere, som enten er jurister, advokater, advokatfuldmægtige eller jurastuderende. Alle rådgivere arbejder på frivillig basis, og organisationen er uafhængig af private og partipolitiske interesser.  

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt job med ansvar
  • Indflydelse på eget arbejde og mulighed for udvikling
  • Fleksibel arbejdstid
  • Et godt socialt fælleskab og fagligt netværk

Løn og ansættelsesvilkår:

Arbejdstiden vil være 4 timer ugentligt, som aftales løbende med formanden. Timelønnen er 130 kr. eksklusiv feriepenge. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2019. Ansøgningsfristen er den 9. juni 2019 kl. 12.00, og vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 26.

Send din ansøgning, dit CV og karakterblad til vesterbroretshjaelp@hotmail.com.

Er stillingen ikke er noget for dig, er der måske nogle i dit netværk, der kunne være interesseret, så del gerne opslaget.