Velkommen til Vesterbro Retshjælps nye hjemmeside

Vesterbro retshjælp har fået ny hjemmeside, hvor der er lagt vægt på brugervenlighed og hurtig og let adgang til relevant information.

Vi er stolte af vores nye hjemmeside, som har fået nyt design og blevet opdateret med mere relevant indhold.

Med den nye hjemmeside håber vi, at du får hurtigt overblik og nem adgang til de informationer som er vigtigst for dig, som ønsker at få gratis juridisk rådgivning.

Det har været vores tanke fra starten af projektet, at hjemmesiden skulle formidle vores kompetencer på en mere visuel og engagerende måde. Og det er lykkedes – synes vi selv.

Med den nye hjemmeside sikrer vi også, at rådsøgende nemt og hurtigt kan finde frem til vores åbningstider og vores adresse.

Som noget nyt er Vesterbro retshjælp også kommet på de sociale medier. Du kan klikke dig direkte til Vesterbro Retshjælps profil på Facebook og på Linked In ved at bruge ikonerne på forsiden og du kan dele vores nyheder ved at bruge ikonerne til højre her på siden.

Den nye hjemmeside er blevet til i tæt samarbejde med Adway ApS, som har stået for udviklingen og design. Vi takker for et godt samarbejde.

Da nye systemer har ofte fejl og mangler, vi vil meget gerne have jeres hjælp til at udbedre disse. Hvis du oplever fejl på siden, hører vi meget gerne fra dig på info@vesterbro-retshjaelp.dk

Vi håber, du vil tage godt imod den nye hjemmeside. Rigtig god fornøjelse!