Retshjælpen til oplæg om socialret

Onsdag d. 24. september deltog Vesterbro Retshjælp og rådgivere fra Juridisk Hjælp i et fagligt oplæg om socialretlige problemstillinger hos advokatfirmaet Elmer & Partnere.

Oplægget blev holdt af advokat Nikolaj Nielsen, der i mange år har beskæftiget sig med socialretlige sager. Udgangspunktet var hans praktiske erfaring fra domstolene, hvor han som advokat for sine klienter har udfordret forvaltningsretlige afgørelser om fx fleksjob, sygedagpenge, førtidspension og kontanthjælp. Derudover berørte oplægget også mulighederne for erstatning ved mangelfuld sagsbehandling, fx hvis en klient havde fået en for langsom afklaring af arbejdsevnen.

Aftenen gav god mulighed for faglig sparring, og et indblik i hvilke sager, det kan betale sig at tage til domstolene. Vi er, om muligt, nu endnu mere klar til at rådgive i socialretlige spørgsmål.

Husk, at hvis du har behov for retshjælp til en offentlig afgørelse eller lignende socialretlig problemstilling, så er du mere end velkommen til at kigge forbi i vores åbningstider.