Kontakt

Åbningstider

Vesterbro retshjælp har åbent for personlige henvendelser to gange om ugen:

Tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 – 21.00.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen, men det er en god ide at møde i god tid, for at være sikker på at komme til. Dørene åbner kl. 18.45. Vi bestræber os på at nå alle fremmødte inden for vores åbningstid.

Kommer du senere end kl. 20.30 kan vi dog blive nødt til at bede dig om at komme igen en anden dag, hvis der er meget travlt.

Retshjælpen holder lukket

Hele juli måned og mellem jul og nytår har vi lukket.
Endvidere holder vi lukket på helligdage, 1. maj, grundlovsdag, under Distortion-festivalen samt dage, hvor der afholdes folketingsvalg.

Såfremt vi holder ekstraordinært lukket vil der komme en nyhed her på siden.

Ingen rådgivning via telefon og e-mail

Der ydes som udgangspunkt ikke rådgivning via telefon. Dette skyldes, at vi har behov for at se evt. dokumenter vedr. sagen for at kunne give den bedst mulige rådgivning.

Bor du langt væk, eller er du forhindret i at møde op i vores åbningstid, er du velkommen til at prøve at ringe, men vi kan ikke garantere dig rådgivning pr. telefon, da personlige henvendelser vil have første prioritet.

Vi tilbyder desværre ikke rådgivning via e-mail. Vi henviser i stedet til nogle af de andre retshjælpe i Danmark der tilbyder denne form for rådgivning. Du kan finde en liste over andre retshjælpe i Danmark her.

Hvis du har et generelt spørgsmål omkring retshjælpen, er du velkommen til at skrive en e-mail til os, og vi vil så vidt muligt besvare den i vores åbningstid.

Vores adresse er:

Vesterbro Retshjælp
Lyrskovgade 4, 4. sal
1758 København V
Tlf: 61 61 78 41 (ude af drift på nuværende tidspunkt)

info@vesterbro-retshjaelp.dk

Find vej via Google Maps

Link til Google Maps